Musik til begravelse

Overvejer du at booke live musik til begravelse eller bisættelse? Når man mister en person, som har betydet meget for en, kan ord føles utilstrækkelige. Her kan live musik til bisættelse eller begravelse være med til at skabe en smuk stund i en tid præget af sorg og fortvivlelse, og musikken kan måske også være med til at sætte ord på det svære. Her er det vigtigt, at både musikere og valget af sange skal passe ind i ceremonien og samtidig vise respekt overfor pårørende og afdøde.
 
Mange vælger at booke en sanger, a pianist or classical music til begravelse. Det kan være rigtig smukt med en sidste sang, sunget af en singer i kirken, inden kisten bæres ud, når urnen sættes i jorden eller som en del af en anden alternativ ceremoni. Nogle vælger sangeren eller sangerinden til at synge acapella eller med klaverledsagelse i kirken efter præstens prædiken. 
 
Levende musik er en smuk måde at sige farvel på og samtidig give plads til alle minderne med den afdøde. 

Måske havde afdøde en yndlingssang, som vedkommende ønskede sunget? Eller måske har I pårørende et bestemt ønske til en sang, som minder jer om det menneske, I har mistet? Vores sangere har sunget mange forskellige sange ved disse lejligheder, og herunder har vi samlet nogle af de bedste sange til begravelse eller bisættelse.

Live musik til en bisættelse eller begravelse kan skabe en tiltrængt pause i alt det praktiske og sorgen og samtidig give mulighed for at lytte og mindes. 

cello player cellist danish classical music booking booking agency limunt
sanger bisættelse i kirke ønskesang sangerkollektivet book en sangerinde
dansk sangerinde til vielse sanger til bryllup sort blazer lampe orange solosanger solomusiker acapella sang uden instrument
violin cello classical music music strings book violin violinist cellist violin player wedding classical music estate castle hotel rustic real carpets aesthetics old music classic music reception
singer danish jylland guitar live wedding church outdoor weddings lamp orange singer songwriter love music romantic music love wedding bride groom
piano keyboard keyboard player pianist for party danish pianist background music music for dinner

Sanger til begravelse giver plads til at mindes

Mange vælger at booke en sanger eller sangerinde til begravelse. En sanger kan nemlig ofte indfri et ønske om en speciel sang eller et specielt udtryk, som I har udvalgt til ceremonien. Den helt rigtige sang giver plads til, at de efterladte kan reflektere og mindes sammen. Der skal være plads til at give følelserne frit spil uden at der kræves noget specielt af deltagerne, som en salme eller fællessang gør. 

Det er en stor tillidserklæring og dermed et stort ansvar som musiker at blive inviteret ind i et så intimt og følsomt rum, som en bisættelse eller begravelse er. Det er vigtigt, at musikeren opfører sig respektfuldt, professionelt og har en god intuition. Den professionelle sanger er i stand til at sætte sig selv ‘i baggrunden’ og lade sangen fylde rummet ud, uden selv at fylde for meget som artist. 

Vi har et bredt udvalg af sangere, hvor fællesnævneren er professionalisme og erfaring. Alle vores sangere tager imod sang-ønsker og de har alle erfaring med at synge til begravelser. De er alle bevidste om det ansvar, som påhviler dem – at give en smuk, enkel og personlig fortolkning af en sang eller to.

Et råd er at gå efter en stemme, som rører dig og samtidig tænke over, om du ønsker, at sangeren skal synge acapella, med piano ? eller guitar-akkompagnement. Vores sangere har lidt forskellige kompetencer i forhold til akkompagnement, så vælg en sanger, som synger i det setup, du forestiller dig. Vi står også gerne til rådighed med anbefaling til en bestemt sanger baseret på dine ønsker til sange og hvor henne i landet, bisættelsen skal foregå. 

Populære bookings til begravelse

Klassisk musik til begravelse sikrer en smuk afsked

Mange vælger at booke en cellist or violinist til begravelse, da strygerinstrumenter har en smuk og intim klang. Den klassiske musiks tonesprog kan rumme mange forskellige udtryk og kan være både eftertænksomt, smukt, intimt, rørende, romantisk og melankolsk. Samtidig klinger både en violin, en cello og andre akustiske instrumenter rigtig godt i et kirkerum eller i et kapel, da sådanne lokaler ofte er skabt til akustisk musik og tale. 

Klassisk musik gør afskeden smuk og er for mange en uundværlig del af en begravelse eller bisættelse. Et smukt udført stykke klassisk musik, for eksempel efter præstens præludium, kan bidrage til den samlede smukke afsked og give plads til eftertænksomhed og en mindeværdig og stemningsfuld afsked.

Repertoire: Limunts mest populære sange til begravelse og bisættelse

Top 10 sange til begravelse og bisættelse

 1. Spring Day - Anne Linnet
 2. Her er så stille nu – Lis Sørensen
 3. I Østen Stiger Solen Op
 4. Lyse Nætter – Alberte
 5. My Way – Frank Sinatra
 6. Når jeg bliver gammel – Gnags
 7. Om lidt – Kim Larsen
 8. Pianomand – Kim Larsen
 9. Somewhere over the rainbow – Judy Garland
 10. What A Wonderful World – Louis Armstrong
rose blade begravelse efterår smukt visner musik himmel grøn rød musiker til bisættelse bisættelse røde roser

Contact us for a chat about your upcoming event!

  Book en professionel musiker til begravelsen

  Når der skal planlægges begravelse, er der mange ting at tage stilling til på meget kort tid. Det kan være stressende, da man som efterladt også står midt i sorgen. Hvis du ønsker en tryg process og en respektfuld optræden, anbefaler vi, at du booker musikken gennem et professionelt bookingbureau som Limunt. Alle vores musikere er professionelle og vil fremføre musikken uden nogle særlige krav til de deltagende. Da der oftest er meget kort tid til al planlægningen, vil de fleste musikere ofte være booket, og mange efterladte får afslag på forespørgsler om musikken, da de simpelthen er booket i forvejen eller ikke kan nå at ændre planerne med så kort varsel.

  Vores musikere og sanger har også mulighed for at spille og synge med på salmer og fællessange. Kontakt os gerne i så god tid som muligt, så vi kan nå at koordinere dette.

  Dejlig, behagelig og stemningsfuld musik

  Vi ønskede tilbagetrukket klaver begravelse musik ? og det fik vi 100 procent! Dejlig, behagelig, stemningsfuld musik. Tak!

  Jan / Private event

  Jazz til begravelse

  Jeg var på udkig efter et jazzindslag med saxofon, som skulle hylde en afdød jazzfan og samtidig skabe en smuk stund. Limunt fandt hurtigt den rigtige sax duo til begravelsen, og det lød rigtig smukt og var helt perfekt til anledningen.

  Caroline / Private event

  Sang helt vidunderligt

  Det var så fin en dag, og ligesom vi havde ønsket. Sangerinden sang helt vidunderligt, alle var meget berørte og syntes, det var en smuk og intim afsked. Så vi er meget tilfredse og vil helt sikkert benytte os af jer igen ? forhåbentligt til en lidt mere munter begivenhed.

  Sophia / Private commitment

  Book musiker til begravelse gennem Limunt

  Book en professionel og respektfuld musiker til begravelsen eller bisættelsen og skab et øjeblik i tid og rum, hvor I kan mindes den afdøde. Gennem Limunt har du både mulighed for at booke solo musikere, en duo eller trio til begravelsen. Sangvalget, instrumenteringen og antallet af musikere afhænger helt af dine ønsker. 

  Vælger du at booke musikken gennem Limunt, sparer vi dig for meget besvær og finder frem til den eller de helt rigtige musikere, som har mulighed for at spille til ceremonien. Vi har et katalog af mere end 500 musikere i Danmark, som hver især har spidskompetencer inden for genre og udtryk. Vi har i mange år leveret musik til begravelser. Efter du har kontaktet os og fortalt lidt om dine ønsker til begravelses musik vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Det er vores måde at sikre, at du får booket den helt rigtige musik i en svær stund, hvor der skal tages mange andre valg. 

  Kontakt Limunt pr. tlf +45 40 71 14 57, på email info@limunt.com eller direkte her på siden!

  Hvad er prisen på live musik til begravelse?

  Many of our customers ask how much it costs to book live music. A lot of factors come into play such as the number of musicians, playing time, transport, time, date, schedule and much more. Below you can see where Limunt's prices start from, as well as find answers to the most frequently asked questions.

  Hvad koster musik til begravelser?

  The price starts from 4000 DKK incl. VAT.

  How far in advance is it recommended to book music?

  Det anbefales at booke i så god tid som mulig, hvis du har et helt specifikt ønske til musikken. Det giver dig mulighed for at overveje de forskellige muligheder. Lige præcis i tilfældet med en begravelse, vil der ofte ikke være så lang tid til planlægning. Grundet vores store kartotek af musikere er vi heldigvis i stand til at klare mange last-minute forespørgsler med få dages deadline. Contact us for a no obligation quote today!

  Hvor meget fylder live musik til begravelser?

  For a single musician we recommend at least 2 x 2 meters, for a band we recommend at least 3 x 4 meters. Remember to have an electrical outlet nearby and a roof if the event is held outdoors.

  Get help booking the right music!

  Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

   Get help booking the right music!

   Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you no-obligation advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

    How does it work?

    1

    Contact us

    Tell us about your event, your wishes for the music and other relevant info.

    2

    Offer & Contract

    You receive an offer. If you are satisfied, we choose the perfect musicians for your party and ask you to approve a contract.

    3

    The music is playing!

    Everything is in place! Relax and enjoy the great music at your party!

    Get help booking the right music!

    Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you no-obligation advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

    Contact us