Upplev Sveriges musikaliska talanger uppträda på ditt event

Vill du boka livemusik till en fest? Boka musik med Limunt och njut av upplevelsen av landets mest begåvade musiker till ditt evenemang. Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Norden med musikbokning, till mer än 300 evenemang årligen. Vi är stolta över att representera Sveriges duktigaste musiker och samtidigt säkerställa ett pris där de flesta kan delta. Skapa ett lyckat event med bra livemusik! Kontakta oss och få ett icke bindande erbjudande!

Jazzkollektivet och Mango Music har blivit Limunt.com! Vi är samma musiker och samma administration och ser fram emot att hjälpa dig!

TRENDAR NU

BAND TILL JULFEST

Se mer
TRENDAR NU

KLASSISK MUSIK

Se mer
TRENDAR NU

JUL-JAZZ

Se mer
TRENDAR NU

SOLOSÅNGARE

Se mer

En fantastisk upplevelse att använda Limunt för att hitta musik till vår sommarfest. Allt gick smidigt och kvällen gick in i en högre enhet – speciellt för att de stod för så läcker musik. Topprekommendation härifrån!

Camilla / NGO

Limunt är superprofessionella att jobba med, och deras musiker levererar en föreställning som går rakt in i hjärtat. Vi kände oss trygga från början till slut. Tack för att ni hittade rätt musik till vårt bröllop!

Thomas / Privat evenemang

Jag rekommenderar Limunt om du vill ha professionalism, expertis och kvalitet. De är innovativa och smidiga i sitt sätt att möta evenemangets kriterier och behov. Limunt är vår nya permanenta leverantör av livemusik.

Natalie / HR

Låtvalet, den höga musikaliska nivån och Limunts fina förberedelser inför eventet samt musikernas uttryck på kvällen, motsvarade inte bara våra höga förväntningar, utan fick stort beröm av gästerna!

Pernille / Eventplanner

Att boka livemusik har aldrig varit enklare!

Berätta om ditt event – vi ordnar allt och hittar rätt musiker för dig! Vi bokar allt från loungemusik och musik till mottagningar, dop, konfirmationer, begravningar, offentliga tillställningar, sångare, pianister, gitarrister, saxofonister, violinister och många andra musiker. Dessutom bokar vi såklart band som får folk på dansgolvet, jazzmusik, streetmusik, duos, trios och klassisk musik! Kontakta vårt team av experter som är redo att ge dig råd utan förpliktelser och se till att du får ett rimligt pris för musik till ditt event.

Boka nu!

Booking af musik har aldrig været nemmere!

Fortæl os om dit event – så gør vi alt benarbejdet og finder de rigtige musikere til dig! Ræk ud til vores hold af eksperter, som sidder klar til uforpligtende at rådgive dig!

BOok nu

REFERENCER