Vi kunne godt tænke os at have dig med!

I Limunt sker der meget for tiden. Vi er i en rivende udvikling og er ved at udvide tilbuddet af sangere på vores site Limunt.com

Limunt er en dansk bookingvirksomhed, som adskiller sig fra de fleste andre bookingbureauer. I stedet for faste bands og solomusikere har vi tilknyttet en stor gruppe af talentfulde danske musikere, som vi booker udfra. Ideen er at matche hver enkelt musiker til de specifikke spillejobs, som passer bedst til hver stemme og hvert udtryk.

Men særligt det at booke en sanger til en fest er en meget personlig process – og her har kunden brug for at kunne høre de forskellige stemmer og udtryk på vores side.

Se vores nuværende sangerkatalog: https://limunt.com/da/musiker/sanger/

Du modtager dette link fordi vi godt kunne tænke os at have dig med! 🎤⭐️

Det er fuldstændig uforpligtende. Du bliver ikke tvunget til noget – kun at få tilbudt spillejob. 

Vi kommer fremover til at samle alle vores sangere i en fælles facebooktråd, hvor jobforespørgsler bliver lagt op. Tidligere har vi brugt lidt for lang tid på at skrive ud til hver enkelt – og vi ønsker at samle kommunikationen et enkelt sted og nå ud til mange.

Er du interesseret i at være med? Så vil vi gerne oprette en profil på vores hjemmeside til dig. Det eneste vi har brug for fra dig er:

1) En biografi der beskriver dig som sanger

2) Et udpluk af dit mest populære repertoire til særligt bryllup, vielse, fødselsdag, firmafest osv. Gerne mellem 30 og 50 sange.

3) Mindst to fotos af dig – gerne hvor du performer live.

4) To videoer, hvor man kan se dig synge coversange – meget gerne kendte sange som mange kender (det giver bare flere jobs). (Tip: Optag hellere en hurtig optagelse af f.eks. dig spille i din stue med din iPhone med pænt lys ind af vinduerne end at du sender en flot produceret musikvideo, hvor man ikke ser dig som person og det handler mere om originalmusik. Folk køber med både øjne og øre her – så en vellydende video er vigtig og gerne en sang folk kender!)

Send alt dette til talent@limunt.com, så får vi dig oprettet på sitet. 

Vi glæder os til at have dig med!

Her er de ofte stillede spørgsmål:

1) Hvad er Limunt?
Limunt er et bookingbureau ejet af Frederik Flach (pianist) og Asger Søgaard Hajslund (guitar). Vi har booket musik siden 2016 – igennem blandt andet koncepterne Jazzkollektivet, Popkollektivet, Sangerkollektivet osv. I 2021 samlede vi det hele under Limunt (kort for Live Music Entertainment). Vi har aktivitet i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

2) Hvad er lønnen?
Vi bestræber os altid på at tilbyde en fair løn til vores musikere. Ofte vil vi høre din pris og prøve at forhandle det hele hjem. Du er ikke tvunget til at spille til noget event eller til nogen pris du ikke har lyst til.

3) Skal jeg i kontakt med kunden?
Nej, i de aller fleste tilfælde klarer vi i administrationen alt med kunden. Det vil sige alt forhandling, hjælp til sangvalg, være pragmatiske i forhold til forholdene på stedet, sende kontrakt, faktura og udbetale løn. Vores musikere gør det de er bedst til: At spille fed live musik!

4) Hvad tager I i cut for hvert job?
Vores cut varierer en del, da vi laver mange forskellige slags services. Vi ser os selv som et slags eventbureau / konsulentbureau, som f.eks. tit samarbejder direkte med virksomheder, hoteller osv. med udarbejdelse af konceptualisering for festen, idéudvikling, sparring, osv. Vi har også længere koncertrækker på offentlige lokationer. Og så er der selvfølgelig enkelte bookings. Vi laver mere end 300 gigs årligt – og vores cut ender i gennemsnit på omkring 20%. Med andre ord er vi din arbejdsgivere – du bestemmer selv hvilke jobs du har lyst til. Du skal bare oplyse hvad du synes der fair for dig og dit niveau.

5) Kan jeg være repræsenteret på jeres side og stadigvæk køre mit eget soloprojekt, booking, management osv?
Ja – vi arbejder udelukkende med livemusik i eventbranchen – og er helt ok med du laver alt muligt ved siden af. Faktisk ser vi helst at det hele er adskilt for nemheden skyld. På den måde kan du blive repræsenteret lidt mere kommercielt med covermusik her på vores site og fremstå med dit helt eget image på din egen hjemmeside, profil osv. Det er også en af grundene til at vi bare har fornavne listet på vores side.

6) Jeg har et helt vildt fedt originalt projekt jeg gerne vil have jer til at booke. Kan jeg det?
Som det er pt. booker vi ikke originalmusik, det er der andre bookingbureauer som er langt bedre til end vi er. Vi arbejder stort set udelukkende med live musik til fester – og her virker covermusik altså bare bedst til langt de fleste events. 

7) Kan I optage en professionel session for mig, som I har gjort for mange af de andre sangere på hjemmesiden?
Stort set alt det content som ligger på limunt.com har vi selv produceret. Det har været vigtigt for os at opbygge en god base af fed lyd og lækker æstetik i vores udtryk og arbejde udfra. Som det ser ud pt. prioriterer vi ikke at lave deciderede sessions mere, da det er for tidskrævende og vi har for travlt med bookings. Vi er komfortable I at prøve at udvide vores udvalg af specielt sangere med folks eget materiale. Er du dog alligevel interesseret i en professionel session tilbyder vi også det. Læs mere her: https://limunt.com/da/produktion/

8) Hvad med alt det juridiske, løn osv?
Efter du har sendt alt dit materiale til os, sender vi dig et link, hvor du i appen Liveforce skal oprette dig som bruger, lave en profil, skrive din adresse, godkende nogle vilkår osv. Nogle har nok allerede en profil herinde og her vil det kun være nødvendigt at få dig oprettet en side til dig på vores site. På appen Liveforce står al info i forhold til lønudbetaling, info på hvert gig osv.

9) Jeg har flere spørgsmål. Hvor skal jeg kontakte jer?
Send en mail til talent@limunt.com så skal vi forsøge at hjælpe dig.

10) Hvordan udvælger I sangerne der får tilbudt jobs?
Se herunder

A) Den enkelte musikers musikalske nivå. 
Det musikalske nivået er selvsagt en av de viktigste parameterne. De aller fleste musikerne i katalogen vår er konservatorieutdannet - eller er i ferd med å bli det. Men det finnes selvsagt også noen få som er selvlærte.

B) Den individuelle musikerens stil, spillestil og uttrykk
Å være profesjonell musiker krever mye mer enn bare å være god på instrumentet. Vi tilpasser den enkelte musikers stil, spillestil og uttrykk til hvert enkelt oppdrag. Men generelt sett ser vi etter musikere som har en god scenetilstedeværelse, kan overholde kleskoder og er imøtekommende overfor kolleger, bookere og kunder.

C) Den enkelte musikers evne til å kommunisere
Kommunikasjon er avgjørende for at en spillejobb skal lykkes. Vi booker ofte musikere som er raske til å svare på om de er tilgjengelige, om de kan spille en bestemt konsert osv. Det er også et krav at musikerne er i stand til å gi kundene en god serviceopplevelse på jobben - for eksempel ved å hilse på dem ved ankomst, koordinere musikken med kontaktpersonen osv. 

D) Musikerens evne til å være en lagspiller
Å spille musikk er en lagsport. Som musiker kan du ikke bare møte opp på jobben, spille på instrumentet ditt og kjøre hjem. Du må koordinere transport, teknikk osv. For Limunt er det viktig at alle musikerne er aktivt involvert i å få alt det praktiske til å fungere og er løsningsorienterte hvis noe uventet skulle skje.

E) Musikerens geografiske plassering
Vi prioriterer den lokale forankring – det vil sige at vi tilstræber at benytte lokale talenter til at varetage spillejobs

musiker booking bli musiker leve av å spille musikk live musikk århus booking sanger København sjælland jylland

En tittel

Tekst i bildeboksen

sanger gitarist duo gitar gitar gitarist gitarist sanger 90-tallet 80-tallet beste danske band

En tittel

Tekst i bildeboksen

musikere booking trommeslager dansk team musikk booking jazzmusikere

En tittel

Tekst i bildeboksen