Vi kunne godt tænke os at have dig med!

I Limunt sker der meget for tiden. Vi er i en rivende udvikling og er ved at udvide tilbuddet af sangere på vores site Limunt.com

Limunt er en dansk bookingvirksomhed, som adskiller sig fra de fleste andre bookingbureauer. I stedet for faste bands og solomusikere har vi tilknyttet en stor gruppe af talentfulde danske musikere, som vi booker udfra. Ideen er at matche hver enkelt musiker til de specifikke spillejobs, som passer bedst til hver stemme og hvert udtryk.

Men særligt det at booke en sanger til en fest er en meget personlig process – og her har kunden brug for at kunne høre de forskellige stemmer og udtryk på vores side.

Se vores nuværende sangerkatalog: https://limunt.com/da/musiker/sanger/

Du modtager dette link fordi vi godt kunne tænke os at have dig med! 🎤⭐️

Det er fuldstændig uforpligtende. Du bliver ikke tvunget til noget – kun at få tilbudt spillejob. 

Vi kommer fremover til at samle alle vores sangere i en fælles facebooktråd, hvor jobforespørgsler bliver lagt op. Tidligere har vi brugt lidt for lang tid på at skrive ud til hver enkelt – og vi ønsker at samle kommunikationen et enkelt sted og nå ud til mange.

Er du interesseret i at være med? Så vil vi gerne oprette en profil på vores hjemmeside til dig. Det eneste vi har brug for fra dig er:

1) En biografi der beskriver dig som sanger

2) Et udpluk af dit mest populære repertoire til særligt bryllup, vielse, fødselsdag, firmafest osv. Gerne mellem 30 og 50 sange.

3) Mindst to fotos af dig – gerne hvor du performer live.

4) To videoer, hvor man kan se dig synge coversange – meget gerne kendte sange som mange kender (det giver bare flere jobs). (Tip: Optag hellere en hurtig optagelse af f.eks. dig spille i din stue med din iPhone med pænt lys ind af vinduerne end at du sender en flot produceret musikvideo, hvor man ikke ser dig som person og det handler mere om originalmusik. Folk køber med både øjne og øre her – så en vellydende video er vigtig og gerne en sang folk kender!)

Send alt dette til talent@limunt.com, så får vi dig oprettet på sitet. 

Vi glæder os til at have dig med!

Her er de ofte stillede spørgsmål:

1) Hvad er Limunt?
Limunt er et bookingbureau ejet af Frederik Flach (pianist) og Asger Søgaard Hajslund (guitar). Vi har booket musik siden 2016 – igennem blandt andet koncepterne Jazzkollektivet, Popkollektivet, Sangerkollektivet osv. I 2021 samlede vi det hele under Limunt (kort for Live Music Entertainment). Vi har aktivitet i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

2) Hvad er lønnen?
Vi bestræber os altid på at tilbyde en fair løn til vores musikere. Ofte vil vi høre din pris og prøve at forhandle det hele hjem. Du er ikke tvunget til at spille til noget event eller til nogen pris du ikke har lyst til.

3) Skal jeg i kontakt med kunden?
Nej, i de aller fleste tilfælde klarer vi i administrationen alt med kunden. Det vil sige alt forhandling, hjælp til sangvalg, være pragmatiske i forhold til forholdene på stedet, sende kontrakt, faktura og udbetale løn. Vores musikere gør det de er bedst til: At spille fed live musik!

4) Hvad tager I i cut for hvert job?
Vores cut varierer en del, da vi laver mange forskellige slags services. Vi ser os selv som et slags eventbureau / konsulentbureau, som f.eks. tit samarbejder direkte med virksomheder, hoteller osv. med udarbejdelse af konceptualisering for festen, idéudvikling, sparring, osv. Vi har også længere koncertrækker på offentlige lokationer. Og så er der selvfølgelig enkelte bookings. Vi laver mere end 300 gigs årligt – og vores cut ender i gennemsnit på omkring 20%. Med andre ord er vi din arbejdsgivere – du bestemmer selv hvilke jobs du har lyst til. Du skal bare oplyse hvad du synes der fair for dig og dit niveau.

5) Kan jeg være repræsenteret på jeres side og stadigvæk køre mit eget soloprojekt, booking, management osv?
Ja – vi arbejder udelukkende med livemusik i eventbranchen – og er helt ok med du laver alt muligt ved siden af. Faktisk ser vi helst at det hele er adskilt for nemheden skyld. På den måde kan du blive repræsenteret lidt mere kommercielt med covermusik her på vores site og fremstå med dit helt eget image på din egen hjemmeside, profil osv. Det er også en af grundene til at vi bare har fornavne listet på vores side.

6) Jeg har et helt vildt fedt originalt projekt jeg gerne vil have jer til at booke. Kan jeg det?
Som det er pt. booker vi ikke originalmusik, det er der andre bookingbureauer som er langt bedre til end vi er. Vi arbejder stort set udelukkende med live musik til fester – og her virker covermusik altså bare bedst til langt de fleste events. 

7) Kan I optage en professionel session for mig, som I har gjort for mange af de andre sangere på hjemmesiden?
Stort set alt det content som ligger på limunt.com har vi selv produceret. Det har været vigtigt for os at opbygge en god base af fed lyd og lækker æstetik i vores udtryk og arbejde udfra. Som det ser ud pt. prioriterer vi ikke at lave deciderede sessions mere, da det er for tidskrævende og vi har for travlt med bookings. Vi er komfortable I at prøve at udvide vores udvalg af specielt sangere med folks eget materiale. Er du dog alligevel interesseret i en professionel session tilbyder vi også det. Læs mere her: https://limunt.com/da/produktion/

8) Hvad med alt det juridiske, løn osv?
Efter du har sendt alt dit materiale til os, sender vi dig et link, hvor du i appen Liveforce skal oprette dig som bruger, lave en profil, skrive din adresse, godkende nogle vilkår osv. Nogle har nok allerede en profil herinde og her vil det kun være nødvendigt at få dig oprettet en side til dig på vores site. På appen Liveforce står al info i forhold til lønudbetaling, info på hvert gig osv.

9) Jeg har flere spørgsmål. Hvor skal jeg kontakte jer?
Send en mail til talent@limunt.com så skal vi forsøge at hjælpe dig.

10) Hvordan udvælger I sangerne der får tilbudt jobs?
Se herunder

A) Das musikalische Niveau des einzelnen Musikers. 
Das musikalische Niveau ist natürlich einer der wichtigsten Parameter. Die überwiegende Mehrheit der Musiker in unserem Katalog hat eine Ausbildung an einer Musikhochschule oder ist dabei, diese zu absolvieren. Aber es gibt natürlich auch einige wenige, die Autodidakten sind.

B) Der individuelle Stil, die Spielweise und der Ausdruck des Musikers
Um ein professioneller Musiker zu sein, muss man viel mehr als nur sein Instrument beherrschen. Wir passen den Stil, die Spielweise und den Ausdruck des einzelnen Musikers an den jeweiligen Auftrag an. Generell suchen wir aber nach Musikern, die eine gute Bühnenpräsenz haben, sich an die Kleiderordnung halten können und Kollegen, Bookern und Kunden gegenüber zuvorkommend sind.

C) Die Fähigkeit des einzelnen Musikers zur Kommunikation
Kommunikation ist für den Erfolg eines Auftritts unerlässlich. Wir buchen oft Musiker, die schnell darauf reagieren, ob sie verfügbar sind, ob sie einen bestimmten Gig spielen können usw. Außerdem müssen die Musiker in der Lage sein, den Kunden vor Ort einen guten Service zu bieten, z. B. indem sie sie bei ihrer Ankunft begrüßen, die Musik mit der Kontaktperson abstimmen usw. 

D) Die Fähigkeit des Musikers, ein Teamplayer zu sein
Musik zu machen ist ein Mannschaftssport. Als Musiker kann man nicht erwarten, dass man einfach zur Arbeit kommt, sein Instrument spielt und dann nach Hause fährt. Man muss den Transport, die Technik usw. koordinieren. Für Limunt ist es wichtig, dass alle Musiker aktiv daran beteiligt sind, alle praktischen Dinge zu regeln, und lösungsorientiert sind, falls etwas Unerwartetes passiert.

E) Geografischer Standort des Musikers
Vi prioriterer den lokale forankring – det vil sige at vi tilstræber at benytte lokale talenter til at varetage spillejobs

musiker buchen musiker werden live durch musik spielen live musik århus buchen sänger kopenhagen sjælland jütland

Ein Titel

Bild Box Text

Sänger Gitarrist Duo Gitarre Gitarre Gitarrist Sänger 90er 80er beste dänische Band

Ein Titel

Bild Box Text

Musiker buchen Schlagzeuger dänisches Team Musik buchen Jazzmusiker

Ein Titel

Bild Box Text