Marts 2023

Limunt søger praktikanter til SoMe + Web

Ønsker du at prøve kræfter med at arbejde i musikbranchen? Lige nu søger vi praktikanter til SoMe + Webdesign.

Limunt.com er en international bookingvirksomhed som havde sin start i 2016. Vi booker live musik i Danmark og Sverige. Vi brænder for at hæve niveauet for livemusik til diverse events, være med til at skabe bæredygtige arbejdsliv for musikere samt være leverandør af top klasse eventmusik til både private kunder og virksomheder.

Lige nu søger vi to praktikanter som led i deres uddannelse skal på praktikophold eller er jobsøgende og skal i virksomhedspraktik.

Vi søger en SoMe-praktikant som kan udvikle en SoMe strategi i samarbejde med ledelsen og stå for en praktisk igangsættelse og varetagelse af vores marketing på de social medier, såsom Instagram og facebook. Derudover står det på vores ønskeliste at begynde at arbejde med email-marketing.

Derudover søger vi en web design praktikant, der kan være med til at optimere og udvikle vores site www.limunt.com i samarbejde med ledelsen, arbejde strategisk med landing pages og søgeord, optimere vores visuelle profil og udvikle email-kampagner.

Du kommer til at være en del af vores lille team på vores kontor på Østerbro, lige ved Østerport st. Et kendskab til musik/event-branchen er et kæmpe plus 🙂 Måske er du (tidligere) studerende på KEA, CBS eller en Handelsskole.

Vi er et lille team og er derfor stærkt afhængige af hinanden. Det er vigtigt for os, at du har lysten og evnen til at samarbejde, da vi elsker at bruge hinanden på kryds og tværs af kompetencer.

Vi elsker et godt grin og har generelt en afslappet og uformel omgang med hinanden. Og vi glæder os til at høre fra dig!

Start: Hurtigst muligt

Tid: 37t ugentligt

Kontakt: job@limunt.com

Praktikken er ulønnet.