Tilmeld dig her

Vind livemusik med Limunt til dit 2024 event!

I Limunt elsker vi livemusik og udbyder nu muligheden for at vinde livemusik til din fest!

Konkurrence
I konkurrencen kan du vinde en optræden med en sanger eller sangerinde, som fremfører 2-3 sange solo til et lukket event for et publikum op til max 100 personer. Konkurrencen løber i perioden d. 6. juli 2023 kl. 10:00 til d. 1. maj 2024 kl. 10:00. Vinderen udtrækkes tilfældigt i en lodtrækning d. 1. maj 2024 kl. 10:01. Læs de generelle konkurrencevilkår nedenfor.

Vilkår og betingelser
Konkurrencen er åben over for alle over 18 år bosiddende i Jylland, på Fyn, på Sjælland og de øvrige brofaste øer i Danmark.

Konkurrencen er på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Instagram/Facebook/Meta.

Slut tidspunktet for konkurrencen er d. 1. maj 2024 kl. 10:00. Alle tilmeldinger til nyhedsbrevet skal være gjort inden tidspunktet for konkurrencens ophør for at kunne deltage.

Lodtrækningen foregår 1. maj 2024 og vinderen bliver annonceret på facebook, instagram og denne hjemmeside. Desuden bliver vinderen kontaktet direkte.

Deltagelse er gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Limunt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte.

​Ved deltagelse i konkurrencer på nyhedsmail el. Facebook eller andre konkurrencer, hvor vinderen kontaktes direkte, er man indforstået med, at der foreligger en svarfrist på 14 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af Limunt. Overholdes denne svarfrist ikke, forbeholder Limunt sig retten til at finde en ny vinder.

Ansatte i Limunt og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Limunt, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. 

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Limunt kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Limunt er man indforstået med konkurrencereglerne samt at Limunt må benytte vinderens navn og tage med ud til den enkelte optræden og dokumentere den enkelte performance og dele materialet på Limunts online platforme.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Læs vilkår for behandling af cookies her​.