Book koncerter på bibliotek!

Limunt arrangerer koncerter for kulturhuse, museer, på festivaler, på skoler og åbner nu op for at afhjælpe landets biblioteker med at arrangere og afvikle koncerttilbud med fokus på diversitet, publikumsinddragelse og formidling – målrettet forskellige brugergrupper.

I Limunt mener vi at biblioteket er et helt essentielt sted for borgere at mødes i 2023. Udover udlån skabes der oplevelser, talks, værksteder – og derudover har mange biblioteker fået funktionen af kulturhuse, borgerservice osv. er det et ideelt sted at skabe samhørighed, kulturelle oplevelser og formidling. I samarbejder med danske biblioteker tilbyder vi nu et samarbejde, hvor vi i fællesskab planlægge koncerterne mht. tidspunkt, indhold, lokation osv. så de matcher netop jeres behov.

La deg inspirere av denne siden og ta kontakt til vores team af eksperter, der sidder klar til at rådgive dig. Limunt booker musik til mere end 300 events og koncerter årligt. Vores kartotek af mere end 500 danske talenter giver os en unik mulighed for at matche de helt rigtige musikere til hvert enkelt job. Vi prioriterer den lokale forankring, hvor det er muligt. Dette gør vi for at styrke de lokale forhold mellem artister og borgere. Samtidig er det med til at skabe en så bæredygtig og grøn koncertvirksomhed som muligt – ved at undgå unødvendige transport. 

Populære jazzbookinger

book en sanger sanger og gitarist sanger som spiller gitar og synger kvinnelig sanger for arrangementer og fester
duo saksofon og gitar jazzduo live jazz booking kul musikk velkledd
klassisk konsert fiolin bratsj bratsj cello dansk klassisk musikk filmmusikk klassisk musikk klassiske musikere klassisk konsertforestilling bibliotek kulturhus
fiolinist sverige danmark booking live musikk beste fiolinist til fest
pianist flygel live for fester piano piano piano musikk for arrangementer event eventmusikk piano for fester

Live musik på bibliotek – hvorfor?

Bibliotekers rolle, status og betydningen er i konstant forandring. Bibliotekerne skal afspejle nutidens kultur, litteratur og informationsformidling, mens kravene til dem øges med digitaliseringen. Mange oplever et mindre fokus på de fysiske rammer, de mange bøger og genstande, som bibliotekerne har til rådighed. Samtidig øges kravet om brugerinvolvering og mange biblioteker er i en konstant overvejelse om hvordan de bedst kan åbne dørene, inspirere deres brugere, vise bibliotekets rammer frem i en ny kontekst og samtidig opretholde deres interesse og loyalitet over for bibliotekets tilbud.

Vi ønsker at indgå i en dialog med det enkelte bibliotek for at afklare behovet. Derefter indgår vi et partnerskab om planlægning af koncerter, hvor der indtænkes hvad koncertoplevelser formål skal være – f.eks. ved at fokusere på en bestemt genre eller kunstner som biblioteket prioriterer denne måned.

Booker du livemusik på biblioteket gennem Limunt er du med til at etablere samskabende kreativitet, optimere værtskabet i rummet, formidle og bruge de mange forskellige dimensioner i musik, sætte fokus på jeres musikafdeling og samtidig inddrager vigtigheden af dannelse og viden med fælles oplevelser.

Vi arrangerer musikalske arrangementer, hvor eksempelvis en kunstner eller en historisk periode eller en musikgenre er i fokus. Vi sætter fokus på musikken som fremstår i litterære værker, og skaber foredragskoncerter med udgangspunkt i musikreferencerne. Med dette ønsker vi at skabe en kobling mellem den musikalske oplevelse og det litterære univers.

Populære musikbookings på biblioteker

Under udvikling! Kontakt os på booking@limunt.com hvis du vil have et konkret oplæg målrettet netop jeres bibliotek.

Morgensang på biblioteket

Udover konkrete koncerter har vi i Limunt arrangeret og afviklet morgensang for virksomheder, kommuner og kommunale institutioner. Vi ønsker nu at implementere det hos bibliotekerne. Morgensangen tager udgangspunkt i danske klassikere fra de bedste danske musikere og bands gennem tiden – og appellerer bredt til flere generationer. Vores store katalog af musikere i hele landet indeholder en hel del sangere, som også kan akkompagnere sig selv på klaver eller guitar.

Til morgensang på bibliotekerne bliver hvert bibliotek matchet med en musiker som vil være jeres faste morgensang-vært. Morgensangen kan planlægges ugentligt, hver 14. dag eller månedligt og vil typisk placeres ved bibliotekets åbning eller om formiddagen. Sammen hylder vi den danske sangskat – og alle sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med. Hver fugl synger med eget næb – det eneste som er vigtigt er sangglæden, det gode humør og lysten til at synge sammen. Borgerne mødes typisk rundt om klaveret og synger sange fra højskolesangbogen, den danske sangskat, evergreens og nyere danske sange.

Morgensangen skaber fællesskab på tværs af generationer og bidrager til en fælles forståelse af dansk musik i fortid, nutid og fremtid.

Vælger du at bruge Limunt som koncertarrangør på jeres lokale bibliotek er du med til at støtte upcoming og etablerede musiktalenters bæredygtige arbejdsliv. Samtidig matcher vi dig med den helt rigtige musikere, der kan løfte opgaven og være den samlende faktor som gør det muligt at give mange borgere en fælles sangoplevelse.

Repertoire: Populære morgensange til fællessang

Top 10 danske morgensange

 1. Gabriellas sång- Stefan Nilsson/Py Bäckman
 2. Det Er Idag Et Vejr
 3. Den Blå Anemone
 4. 591 Det skjer et under i verden
 5. Godmorgen Lille Land
 6. 593 Her e det et lite barn som kommer
 7. Lysets Engel Går Med Glans
 8. Lyse Nætter
 9. 593 Her e det et lite barn som kommer
 10. Binders
band livemusikk utendørs jazz kvinnelige musikere konsert i det fri konsert i parken jazzband gitar saksofon kontrabass

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt kommende arrangement!

  Hvad med teknikken, afviklingen, pressemateriale osv?

  Det kan være en stressende og uoverskuelig opgave for personalet på det enkle bibliotek at agere koncertafviklere og teknikere på selve dagen. Selvom man er en dygtig bibliotekar, musikbibliotekar eller lignende betyder det ikke at man er den dygtigste koncertarrangør. Samtidig skal kerneopgaven i arbejdet løses – på samme tid med at forskellige events skal afvikles.

  Booker du koncerterne gennem Limunt hjælper vi med teknikken, pressemateriale og vurderer fra koncert til koncert om der skal bookes ekstern lyd ind eller om musikerens eget anlæg er passende for selve lokationen og den enkelte performance. Vælger I Limunt som samarbejdspartner til koncertbooking vil du altid have et professionelt mellemled som agerer pragmatiske og er samarbejdsvillige. Vi formidler årligt mere end 300 koncerter og afhjælper kommunikationen mellem mange forskellige kundetyper og artisterne.

  Limunt har en roster på mere end 500 danske talenter. Vi prioriterer den lokale forankring, hvor det er muligt. Dette gør vi for at styrke de lokale forhold mellem artister og borgere – men også for at skabe en så bæredygtig og grøn koncertvirksomhed som muligt – ved at undgå unødvendige transport.

  Herlig atmosfære!

  Limunt leverte den beste livemusikken til sommerfesten vår. En akustisk trio med sanger, gitarist og bassist skapte en fantastisk stemning. Mange kom etterpå og snakket om den flotte bossa nova-jazzen og de dyktige musikerne. Musikken ble virkelig satt pris på. Takk for en flott kveld i solskinnet!

  Nanna / Bedriftsarrangement

  Midt i blinken!

  Musikken var veldig bra og passet perfekt til stemningen. Folk syntes det var superkult og en skikkelig god stemningsskaper for medarbeiderarrangementet vårt.

  David / Bedriftsarrangement

  Fullstendig fornøyd!

  Det var fantastisk, herlig bossa-musikk levert av noen talentfulle og smilende ungdommer på sommerlunsjen vår. Full tilfredshet herfra!

  Ingelise / Bedriftsarrangement

  Book musik på bibliotek

  Der er mange muligheder for livemusik og koncertoplevelser på bibliotekerne. Rammerne er oftest helt ideelle for fælles musikalske oplevelser. Som bibliotekar, musikbibliotekar eller eventplanner på et bibliotek kan det være svært at gennemskue de mange musikalske tilbud, udbud og samtidig afgøre om hver enkelt musiker eller band matcher jeres sted? Hvordan kan du være sikker på, at musikerne kan levere varen? Hvor lang tid forinden skal man booke musikken? Men vigtigst af alt – det kan være svært for de fleste at bedømme musikernes niveau udfra en kort tekst, et foto eller en skramlet optagelse fra øvelokalet. 

  Her kommer vi ind. Vi har gjort det nemt for dig. Vi har samlet Danmarks dygtigste  musikere og bands. Booker du musik til dit lokale bibliotek gennem Limunt garanterer vi, at du ikke fortryder. Når du kontakter os får fat i en af vores dygtige bookere, som skal høre lidt om din situation, jeres bibliotek, jeres udbud af aktiviteter osv. Derefter kommer vi med gratis råd og et par konkrete bud på live musik til dig. Vi booker årligt live musik til mange koncerter og har siden 2016 dygtiggjort os, så vi er i stand til at matche den rigtige musik til hvert event.

  Kontakt os og få et tilbud på musik på biblioteker indenfor 24 timer! Du kan få fat på Limunt på telefon +45 40 71 14 57, hei@limunt.com eller direkte på chatten på denne siden!

  Hvad koster det at booke musik til på biblioteker?

  Mange av kundene våre spør hva det koster å booke livemusikk. Det er mange faktorer som spiller inn, for eksempel antall musikere, spilletid, transport, klokkeslett, dato, tidsplan og mye mer. Nedenfor kan du se hvor Limunts priser starter og finne svar på de vanligste spørsmålene.

  Det anbefales at booke i så god tid som mulig, hvis du har et helt specifikt ønske til musikken. Det giver dig mulighed for at overveje de forskellige muligheder. Vi anbefaler dog at vi i fællesskab planlægger et helt års koncerter af gangen, så I i god tid kan lave pressearbejde og planlægge året. Kontakt oss for å få et uforpliktende tilbud i dag!

  Vi anbefaler minst 3 x 3 meter. Husk å ha en stikkontakt i umiddelbar nærhet og et overtrekk hvis arrangementet holdes utendørs.

  Få hjelp til å bestille riktig musikk!

  Det kan være vanskelig å velge den beste musikken til ditt kommende arrangementet, for det er mange faktorer å ta hensyn til. Ta kontakt med vårt ekspertteam som sitter klar til å gi deg uforpliktende råd. Fortell oss om arrangementet ditt, så skreddersyr vi en musikalsk løsning som passer dine behov!

   Få hjelp til å bestille riktig musikk!

   Det kan være vanskelig å velge den beste musikken til det kommende arrangementet, for det er mange faktorer å ta hensyn til. Ta kontakt med vårt ekspertteam som sitter klar til å gi deg uforpliktende råd. Fortell oss om arrangementet ditt, så skreddersyr vi en musikalsk løsning som passer dine behov!

    Hvordan fungerer det?

    1

    Kontakt oss

    Fortell oss om arrangementet ditt, musikkpreferanser og annen relevant informasjon.

    2

    Tilbud og kontrakt

    Du får et pristilbud. Hvis du er fornøyd, velger vi ut de perfekte musikerne til festen din og ber deg godkjenne en kontrakt.

    3

    Musikken spilles!

    Alt er på plass! Slapp av og nyt god musikk på festen din!