Book musik til sommerfest

Musik til sommerfest

Book musik til sommerfest gennem Limunt! Vi har et stort udvalg af håndplukkede musikere og tilbyder forskellige løsninger til netop din kommende sommerfest. Det er den smukkeste oplevelse med udendørs livemusik, når folk samles. Vi tilbyder solomusiker, jazzband, klassisk musik och naturligtvis partyband der spiller op til dans efter maden. 

Afhængig af antallet af gæster, sommerfestens tema og naturligvis dine ønsker skræddersyr vi en et tilbud på livemusik som passer til din fest.

Hos Limunt kan du booke små pop-up-koncerter til virksomhedens komsammen, jazzbands som spiller luftig bossa nova, pianister, guitarister, sangere eller saxofonister som gør din sommerfest til noget helt specielt.

Vi tilbyder både helt store bands som kan styre festen, men også mindre konstellationer som hygger i baggrunden og skaber en god ramme for det samlede event.

Skal du booke band til sommerfest? Pianist til maden? Baggrundsmusik til medarbejderevent? Kontakt Limunt for at høre om mulighederne!

Boka nu!

Ofte booket

Fantastisk stemning

Limunt leverede den bedste live musik til vores sommerfest. En akustisk trio med sangerinde, guitarist og bassist gav en fantastisk stemning. Mange kom bagefter og talte om den gode jazzmusik og de dygtige musikere. Der blev virkelig sat pris på musikken. Tak for en rigtig god aften i solskinnet!

Nanna / Företagsevenemang

Lige i øjet

Musiken var riktigt bra och stämde bra till stämningen. Folk tyckte att det var superhäftigt och att det var ett bra sätt att få igång stämningen på vårt evenemang för anställda.

David / Företagsevenemang

Full tillfredsställelse!

Det var fantastisk dejlig musik, leveret af nogle dygtige og smilende unge mennesker til vores sommerfrokost. Fuld tilfredshed herfra!

Ingelise / Företagsevenemang

jazz utomhus bröllop bröllopsmusik bakgrundsmusik danskt jazzband jazzorkester sångare bossa nova idyll sommarmusik sommarjazz jazzfestival privatarrangemang privatfest
klassisk musik violin cello til bryllup vielsen vielsesmusik udendørs vielse vielse på stranden violinist cellist violinspiller booking talent
sangerinde smilende århus booking sanger dansk musik til vielser
saxofon til fester sax til dans dj sax dansk saxofonist til fester sax til bryllup lej en saxofon til fester book en saxofon til fest funky sax
musik koncert baggård duo sanger guitar privatarrangement baggårdsmusik musik i haven udendørskoncert koncert i det fri dansk musik duo til fester fest bryllup popup-koncert popup

Kontakt os for at få en uforpligtende snak på om jeres kommende event!

    limunt bokning musik bokning agentur bokningsföretag bokningsföretag fester musik

    Få hjälp med att boka rätt musik!

    Det kan vara svårt att välja den bästa musiken för ditt kommande evenemang eftersom flera faktorer spelar in. Ta kontakt med vårt expertteam som sitter på telefon för att ge dig råd utan förpliktelser. Berätta om ditt evenemang - så skräddarsyr vi en musikalisk lösning som passar just dig!

    Kontakta oss