Book live musik i København

Skal du booke musik til din fest, event eller andet arrangerment i København er du landet det rigtige sted. Mulighederne for at booke live musik i København er mange, da mange kreative deriblandt musikere og bands bor i København. Den københavnske musikscene rummer mange tilbud om koncerter og live musik, men skal du selv booke live musik i København til dit bryllup, din fødselsdag eller lignende kan det være svært at vide, hvor man skal starte.

Vi har gjort det nemmere for dig! Limunt har base i København – nærmere bestemt på Østerbro – og vi har samlet de dygtigste musikalske talenter i København og kan derfor garantere noget for enhver smag – uanset hvilken slags live-musik i kbh du leder efter til netop din kommende fest. Lad dig inspirere af denne side og kontakt oss, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på live musik!

 

Hvorfor booke live musik til event i København?

Man, som skal afholde en privat fejring eller et virksomhedsevent i København vælger at booke enten en musiker eller band for at løfte stemningen og gøre dagen lidt mere speciel. Grunden til dette er at København som by emmer af kreativitet, tilbud, god musik, god mad og mange andre kulturelle oplevelser. Skal du holde en fest i København kan du gøre stemningen endnu bedre ved at lade eventet afspejle en af de mest smukke og interessante europæiske hovedstader: book nogle lokale københavnske musikere til spille til bryllupsmottakelsen, til brylluppet eller sætte gang i dansegulvet.

Hvordan finder man så de rigtige musikere til at spille levende musik i København? Der er mange faldgruber og ting at være opmærksom på. Hvilken stemning ønsker du at skabe for til din fest Hvor sent på dagen ønsker du musik? Lad dig inspirere af vores mange års erfaring med at booke live musik til events og fester i København og tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i et konkret tilbud. 

jazzband for fester piano piano piano sax saxofon saxofon bass kontrabass trommer trommesett trommeslager trommeslager lounge musikk nimb nimb hotel livemusikk københavn tivoli bakgrunnsmusikk mottakelsesmusikk
amager c center storcenter musikk sanger gitarist amagercentret shopping livemusikk band duo dansk konsertscene
live musikk band niras engineering company firmafest live band orkester festband dansemusikk dansemusikk
fiolin cello live booking musikk fester fest eiendom slott bryllup musikk klassisk musikk
musikk vega jazz vintage messe vintage messe vintagemesse vintageklær live musikk jazz musikk vintage jazz orkester postmoderne jukebox københavn danskjazz

Book musik til arrangementer i København

Skal du holde en komsammen i København og søger live musik er der mange muligheder. Leder du efter en saksofon i København? En cello i København? Uanset om du leder efter en enkelt musiker, eller band er live musik super oplagt som underholdning. Uanset om dine gæster er udelukkende fra hovedstadsområdet eller om du samler folk fra hele landet vil en fest med live musik gøre folk imponerede, afslappede, glade og ikke mindst festlige. Som gæst kan man nyde musikken helt på sin egen måde: Nogle af dine gæster vil stå forrest og danse og synge med- hvis musikken lægger op til det, selvfølgelig. Andre nyder musikken lidt mere på afstand fra et bord i nærheden. En tredje gruppe bruger musikken som den perfekte fest-kulisse og baggrunds-soundtrack til det hyggelige samvær med venner, familie eller kollegaer. Fælles for alle tre grupper er, at musikken skaber unikke oplevelser for den enkelte, uden nogen føler sig udenfor – og samtidig er live musik et super og naturligt midtpunkt for festen. 

Til et større event i København vælger mange af vores kunder at booke forskellig musik i løbet af dagen. Et jazzband som sætter en god stemning til receptionen? Et par dygtige musikere som underholder under maden? Derefter et partybandet som skal sætte gang i festen og få folk på dansegulvet? Er du interesseret i pakketilbud har vi forskellige løsninger som giver hvert event en naturlig rød tråd og samtidig kombinerer mange af den slags live musik som vi i Limunt booker aller mest af .

Populære bookings til fester i København

Book københavnsk band eller musiker til at spille live musik til din fest i København

Mange københavnere der skal holde fest med live musik i København vælger at booke en sangerinde eller band. I Limunt booker vi mange partybands og jazzbands. Søger du musik i København kan vi med andre ord hjælpe dig. I Limunt prioriterer vi den lokale forankring. Det vil sige at vi altid tilstræber at booke musikere i dit lokalområde. Vores store katalog af mere end 500 artister sikrer at vi kan efterleve de fleste drømme og ønsker til live musik. Mange af vores musikere har base i København og har gået på konservatoriet der. Vi kan derfor sikre dig den bedste live musik i København, når du booker den gennem os.

Vi har leveret musik til events i København siden 2016 og arbejder også sammen med en del event virksomheder i København, så derfor kan det være du allerede er stødt på os til forskellige events tidligere. Vi leverer både musik til private og offentlige events. Vi tilbyder naturligvis også live musik i København udendørs, når vejret er til det. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt kommende arrangement!

  Et godt råd: Velg et musikkbookingselskap

  Uanset om du skal holde en privat fest, et firma arrangement eller et offentligt event er musikken en vigtig del af eventet. Vi tilstræber at tilpasse musikken hvad angår spilletid, genre, antal musikere osv. til det enkelte event. F.eks. kan en virksomhed ønske live musik i københavn på en onsdag eftermiddag – og her er musikken ofte en anden stil og genre end til bryllup i København.

  Skal du booke musik i København til din fest er det vigtigt du booker musikken det rigtige sted. En forkert booking af livemusik kan skabe en dårlig stemning eller få folk til at forlade din fest før tid. Det kan være svært for de fleste at gennemskue

  Vil du sikre dig en succesfuld fest og være sikker på at få et band eller en musiker med til festen som skaber en god stemning og fælles oplevelser? I Limunt afstemmer vi dine forventninger til musikken, er løsningsorienterede – stiller endda vikar ved sygdom!

  Til alle slags events anbefaler vi kunder at booke musikken gennem et professionelt bookingbureau som Limunt. Ved at booke live musik hos en virksomhed, der har prøvet det før, kan du undgå mange af de faldgruber som mange ellers har risiko ved at lande i. 

  Jazz på Nettobåd i Københavns Havn

  En fantastisk oplevelse! Vi havde en guitarist og saxofonist med ude at sejle på en af Nettobådene. Musikken var helt perfekt og gjorde virkelig noget ekstra for hyggen. Tak til jer begge for at gøre vores bryllup endnu bedre!

  Kathrine / Bryllup

  Musik under middagen på restaurant Maven

  Tak til Limunt for en super fed aften med dygtig pianist og sangerinde på restaurant i København. Alt er bare forløbet perfekt! Bestilte for 5 måneder siden og alle aftaler holder bare – VIGTIGT! Musikken var skræddersyet til både os og omgivelser, så tusinde tak og vi ses næste gang!

  Jørgen / Privat arrangement

  Musik til eksklusivt event

  Vi arrangerede et eksklusivt event og spurgte Limunt, om de kunne hjælpe os med at spille for gæsterne under middagen. Både valg af sange, det musikalske niveau og deres flotte forberedelse forud for arrangementet samt hele bandets udtryk på aftenen, levede ikke kun op til vores høje forventninger, men fik stor ros af gæsterne både under og efterfølgende.

  Pernille / Bedriftsarrangement

  Skab en unik fest i København: Book live musik gennem Limunt!

  Hvis du ønsker tryghed i hele bookingprocessen – fra første henvendelse og til efter den sidste sang er spillet – er Limunt det rigtige sted at booke. Vi laver kontrakter på alle aftaler, sikrer klare aftale og varetager kommunikationen til vores musikere. På den måde skal du ikke gå ind og vurdere, hvilke musikere der vil passe bedst til dit arrangement. 

  Alle Limunts bands og musikere er professionelle i deres arbejde med musik. Cirka 80% af vores musikere konservatorieuddannede – eller ved at blive det. Da vi har med så talentfulde musikere at gøre, vil også sige at de er i stand til – også på selve aftenen – at læse publikum og ændre i rækkefølgen af sange. At være professionel musiker handler nemlig ikke kun at være god til at spille på sit instrument. Som musiker i Limunt skal man også kunne fornemme stemningen, være løsningsorienterede og ‘læse’ publikum. Hvis stemningen koger, og folk danser igennem, fortsætter bandet selvfølgelig med at spille up-tempo hits – også selvom det ikke var den oprindelig plan på sætlisten. Hvis musikerne fornemmer, at festen først er ved at starte, vælger mange musikere at tilrettelægge sætlisten, så der bliver startet blødt ud med lidt mere stille musik. Når der er nok på dansegulvet, bliver tempoet skruet op med fede dansehits.

  Kontakt Limunt hvis du ønsker uforpligtende tilbud på musik til jeres fest. Du bliver mødt af en af vores kompetente musik bookere, der lytter til dine ønsker og derefter vender tilbage med tilbud målrettet netop jeres fest. Du kan ringe til os på telefon +45 40 71 14 57, skrive en mail til info@limunt.com eller kontakte os her! Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe den bedste fest!

  Få hjelp til å bestille riktig musikk!

  Det kan være vanskelig å velge den beste musikken til ditt kommende arrangementet, for det er mange faktorer å ta hensyn til. Ta kontakt med vårt ekspertteam som sitter klar til å gi deg uforpliktende råd. Fortell oss om arrangementet ditt, så skreddersyr vi en musikalsk løsning som passer dine behov!

   Få hjelp til å bestille riktig musikk!

   Det kan være vanskelig å velge den beste musikken til det kommende arrangementet, for det er mange faktorer å ta hensyn til. Ta kontakt med vårt ekspertteam som sitter klar til å gi deg uforpliktende råd. Fortell oss om arrangementet ditt, så skreddersyr vi en musikalsk løsning som passer dine behov!

    Hvordan fungerer det?

    1

    Kontakt oss

    Fortell oss om arrangementet ditt, musikkpreferanser og annen relevant informasjon.

    2

    Tilbud og kontrakt

    Du får et pristilbud. Hvis du er fornøyd, velger vi ut de perfekte musikerne til festen din og ber deg godkjenne en kontrakt.

    3

    Musikken spilles!

    Alt er på plass! Slapp av og nyt god musikk på festen din!