Guide

Book band for party!

Sådan booker du det bedste band til din fest!

Det helt rigtige band kan løfte et event fra en småhyggelig komsammen til en fest som der bliver snakket om i flere år. Det forkerte band kan ødelægge hele oplevelsen og få folk til at gå tidligt hjem. Det er derfor vigtigt at vælge det helt rigtige band. Og hvordan gør man så det?

Først og fremmest handler det om at vælge et band som passer til eventet. Er det en stor firmajulefrokost for mange hundrede medarbejdere? Så skal I klart vælge et coverband som kan spille de store julehits. Er det et virksomhedsevent, hvor der skal mingles og netværkes? Så skal I klart vælge et band som kan spille lounge eller baggrundsmusik. 

Derudover findes der et par gode råd for at være sikker på at vælge det bedste band.

Et generelt råd er at vælge et band som har en hjemmeside eller andet, hvor du kan høre hvordan de lyder. Det er usikkert at booke noget udfra et foto fra øvelokalet eller en kort pressetekst. 

Det er også altid et kvalitetstegn af bandet laver en kontrakt på aftalen til dig, så alle aftaler er skrevet ned og godkendt af både dig og dem.

Hvis du kan finde anmeldelser af bandet inden du booker kan læse dig frem til, hvordan andre har oplevet dem live.

Hvis du vil være helt sikker på at booke det bedste band til din fest anbefaler vi dig at bruge et professionelt bookingbureau. Så sikrer du dig at intet går galt. 

Happy party!

Vi hjælper gerne med at booke den bedste musik! Hos Limunt kan du booke en unik musikalsk oplevelse af højeste kvalitet! Vi har håndplukket Danmarks musikalske talenter. Se mere here!

Booking music has never been easier!

Tell us about your event - we'll do all the legwork and find you the right musicians! Reach out to our team of experts who are ready to give you no-obligation advice!

BOOK NOW
en_GB