Book pianist

En pianist, der spiller god og afbalanceret klaver musik, er et klassisk valg og en ofte booket løsning. At booke en pianist til at spille musik på klaver er populært, fordi det appellerer til et bredt publikum, er afbalanceret og fyldigt i sin lyd og kan fungere med mange genrer. Pianister kan både spille classical music, til fællessang, lækker jazz piano eller det mere klassiske dinner piano, som man ofte forbinder med en dinner pianist eller en hygge pianist. Vi har professionelle pianister i hele landet tilknyttet og ser frem til at hjælpe dig med den helt rigtige booking!

Limunts pianister er håndplukkede blandt landets bedste. De tilbyder alle melodisk og stilfuld klaver musik, som giver en afslappende atmosfære. Med en af vores pianister bag klaveret, kan du være sikker på både alsidig og stemningsfuld musik til dit næste arrangement. Klaver musik vil løfte stemningen og forhøje oplevelsen af, at dette er en rigtig dejlig fest eller et hyggeligt rum at være i.

pianist booking livemusik piano kvindelig pianist udendørs flygel klavermusik til maden dinnermusik dinermusik talent
book pianist hire pianist piano player live lounge music under the meal vintage jazz music loungejazz solo musician danish musician
musiker flygel pianist booking klaver til reception musik loungemusik loungeklaver dansk pianist booking
pianist flygel live til fester piano klavermusik til event eventmusik klaver til fest
piano keyboard keyboard player pianist for party danish pianist background music music for dinner

Book god klaver musik til fest

Pianister er  ofte førstevalget, når man ønsker hyggelig baggrundsmusik. På klaver kan man skabe en dejlig stemning og spille et bredt repertoire. Klaveret er også oplagt til at akkompagnere til fællessang og indslag. Klaveret er på den baggrund en indlysende fællesnævner ved festlige lejligheder og det oplagte instrument som musikalsk samlingspunkt til dit event. Uanset lejligheden eller den stemning, du ønsker til dit event, sætter Limunt en ære i at matche den helt rigtige pianist til dit arrangement. Dette gælder uanset om du leder efter hyggepianist, klavermusik i baggrunden, pianist til reception, pianist til fællessange, pianist til confirmation, pianist til personaledagen og meget mere.

Der er findes rigtig mange forskellige stilarter på klaver, og såkaldte ?hyggepianister? spiller vidt forskelligt repertoirer, alt afhængig af deres individuelle smag, det event de er booket til samt specielle ønsker fra kundens side.

Populære klaver bookings

Ofte booket: Jazz pianist

Hos Limunt prioriterer vi talenterne, som selv spiller på tangenterne og ikke bare afvikler backingtracks. Du finder med andre ord ingen orgel one-man-bands hos os. Til gengæld kan vi garantere et bredt udvalg af Danmarks dygtigste pianister ? herunder også danske jazz pianister – som alle har spillet til mange events og er servicemindede, imødekommende og selvfølgelig talentfulde. Piano jazz er et typisk valg som repertoire for vores kunder, da det for nogle kan give eventet et lidt mere sofistikeret udtryk – og samtidig appellerer jazzen til mange aldre.

Når du booker en pianist hos os, kan vi garantere et bredt udvalg af Danmarks bedste pianister, der både er formidlende og professionelle. Alle er de kompetente udøvere af såvel klassisk som nutidig musik, og eksperter i at levere veldrejet klavermusik til enhver unik, social sammenhæng.

Vores pianister har en ganske særlig evne til at møde publikum i øjenhøjde. Det er helt essentielt for dem, at musikoplevelsen er sanselig, nærværende og vedkommende ? også i de tilfælde hvor klavermusikken ?blot? fungerer som baggrundsmusik. For selv de mest dæmpede toner i baggrunden af et lokale spreder sig til de tilstedeværende og samler et arrangement på den specielle måde, som kun klavermusikken kan. Et klavers toner, kan tale ubemærket til hjertet, den sætter stemningen og påvirker den måde, vi ser hinanden og interagerer på. Klaveret er et fantastisk og enestående redskab, både i front eller lidt i baggrunden. Et sandt samlingspunkt, som også giver mulighed for, at vi kan synge sammen, og dermed får sat rammen om et arrangement.

Contact us for a chat about your upcoming event!

  Romantisk musik med klaver: Book pianist til bryllup

  Mange af vores kunder ønsker en middagspianist til deres wedding – både fordi klaveret som solo-instrument er utroligt alsidigt og et berømt og elsket instrument, men også fordi pianisten kan spille med på de eventuelle fællessange, som måtte dukke op. Live musik til bryllupsmiddag er en ideel måde at fylde rummet med god stemning – og er et godt samlingspunkt for en romantisk stemning. Klavermusik påvirker vores liv og vores tanker, så snart de første toner slås an. Så banker hjertet i takt med musikken, uanset om det er et up beat tempo, jazz eller rolige danske hits fra det klassiske eller populære repertoire. 

  Med klaveret som udgangspunkt kan vi hos Limunt specialisere og tilrettelægge din forespørgsel og derefter booke den helt rigtige pianist til din bryllupsreception, bryllupsmiddag eller bryllupsceremoni. Her er vores dygtige bookere altid parate til en nærmere drøftelse, så vi er sikre på, at alting klapper, og at alt bliver, som ønsket på dagen. Vi kan, på grund af vores store erfaring med at booke pianister, og klaver, også give dig inspiration til både repertoire og genre. Dermed står vi også til rådighed med sparring med henblik på at skræddersy det musikalske islæt til netop dine ønsker. Det er denne givende dialog, som sikrer, at du får netop den rette pianist og musikalske oplevelse til dit event, ? uanset din baggrund og forudgående kendskab til musik.

  Dygtig og serviceminded

  Vi bookede en pianist gennem Limunt til at spille til vores reception. Hele bookingen forløb nemt, og bookeren fra Limunt fandt hurtigt en pianist, som matchede vores ønsker. På dagen gik det hele nemt, og vi blev mødt af en dygtig og serviceminded pianist. Stor ros til hende og Limunt!

  Henrik / Corporate event

  Gennemført!

  Helt igennem gennemført. Gæsterne til vores bryllup var meget imponeret over de musiske indslag lige fra kirken til middagen, hvor pianisten spillede. Han tilpassede det hele efter vores ønsker og havde forberedt sig på fælessange med videre.

  Lars / Private event

  Lækre toner

  Pianisten leverede lækre toner på klaver til barnedåben af vores lille datter. Det var helt, som vi ønskede os det. Mange tak for det!

  Maria / Private event

  Book en af Limunts mange dygtige danske pianister

  Limunt booker klavermusik med fremragende danske pianister til en lang række forskellige setups og begivenheder herhjemme. Nogle ønsker sig den smukke æstetik, der skabes af let klassisk baggrunds klaver musik, og andre ønsker at der bliver spillet op til fællessang med populærmusik eller folkesange. Klaveret rummer med sine toner mange følelser og udtryk, og det er derfor ideelt som stemningsskaber til forskellige lejligheder.

  Limunt er klar med sparring med udgangspunkt i dit arrangement og dine ønsker, uanset om det er levende klavermusik til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, personaledag, firmasammenkomst, eller rolig og stemningsfuld baggrundsmusik og hyggemusik til butiks- eller galleriåbning eller receptioner af enhver slags.

  Vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige pianist, som passer til dit kommende event. Kontakt os og fortæl lidt om selve festen ? så vender vi tilbage med et kvalificeret bud på en pianist, som passer ind i din smag og dine ønsker.

  Kender du ikke nogle dygtige pianister selv, kan en booking af den rigtige være en svær opgave med mange faldgruber. Vil du sikre dig et godt event og undgå at lave den forkerte booking, anbefaler vi, at du vælger et professionelt bookingbureau som Limunt – vi booker mere end 300 events om året. Giv os et kald på telefon +45 40 71 14 57, send en email til info@limunt.com eller kontakt os her!

  Hvad koster en pianist til fest?

  Many of our customers ask how much it costs to book live music. A lot of factors come into play such as the number of musicians, playing time, transport, time, date, schedule and much more. Below you can see where Limunt's prices start from, as well as find answers to the most frequently asked questions.

  Hvad er prisen for booking af pianist?

  The price starts from 4000 DKK incl. VAT.

  How far in advance is it recommended to book music?

  It is recommended to book as early as possible if you have a very specific request for the music. This gives you the opportunity to consider the various options. We often get requests for music several years in the future. However, due to our large roster of musicians, we are also able to handle many last-minute requests with a few days' notice. Contact us for a no obligation quote today!

  Hvor meget plads kræver en pianist?

  Ved en enkelt musiker anbefaler vi mindst 2 x 2 meter, men meget gerne mere. Husk en stikkontakt i umiddelbar nærhed samt overdækning, hvis arrangementet afholdes udendørs.

  Get help booking the right music!

  Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

   Get help booking the right music!

   Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you no-obligation advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

    How does it work?

    1

    Contact us

    Tell us about your event, your wishes for the music and other relevant info.

    2

    Offer & Contract

    You receive an offer. If you are satisfied, we choose the perfect musicians for your party and ask you to approve a contract.

    3

    The music is playing!

    Everything is in place! Relax and enjoy the great music at your party!