Lounge musik til fest

Skal du holde et event og ønsker du at booke baggrundsmusik enten til receptionen, under maden eller til pindemadderne? Loungemusik kan være den rigtige løsning til din fest, da behagelig musik, som hygger i baggrunden, kan være både stemningsskabende, give folk noget at se på og lytte til og samtidig vil understøtte den gode samtale. Dette skyldes, at god musik får folk til at føle sig velkomne og godt tilpas. Læs her om forskellig slags loungemusik til fest, som vi tilbyder i Limunt.

Når man er på udkig efter den slags selskabsmusik – som musik i baggrunden er –  skal man være opmærksom på en række ting for at sikre sig den bedste løsning. For det første skal man finde ud af, hvilken slags musik, der passer til ens event, derefter skal man finde a musician, som er i stand til at løse den konkrete opgave.

Det kræver faktisk et ret højt musikalsk niveau for en musiker at spille den rigtige baggrundsmusik, som appellerer til mange af gæsterne og samtidig holder sig i baggrunden. 

jazztrio saxofon jazzband til bryllup fester loungemusik musik under maden jazzorkester trio akustisk jazz dansk
hotel sanders musik live duo bryllup weddingplanner guitar sanger duo musikduo musikerduo sangerinde til fest musik til fester
festband trio sangerinde cajon guitar kor mindre band til fest lille band til fester dans danseband
violin cello live booking musik fester gods slot bryllupsmusik klassisk musik
kurhotel skodsborg musik trio udendørs jubilæum reception livemusik jazz trio jazzband dansk jazzorkester sangerinde jazzsangerinde jazzsanger danmark

Vælg instrumental musik til middagen og lounge

Overvejer du at booke live musik under middagen eller som loungemusik? Så er du landet det rigtige sted. Vi anbefaler instrumentalmusik – altså uden sang – under maden, men live musik med sang kan sagtens fungere efter maden eller til reception. Musikken kan både være pop, soul, klassikere, lækker jazz, viser og andet musik, tilpasset til at kunne blive spillet som baggrund.

Ved at booke en professionel musiker til at spille dinner musik undgår man mange faldgruber – og samtidig har man også mulighed for at vælge en musiker, som kan akkompagnere til lejlighedssange, hvis der skulle dukke sådan nogle op. 

Lad dig inspirere af denne side og de mange forskellige lounge musik løsninger, vi har lavet gennem tiden. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på god musik i baggrunden til din fest!

Populære lounge musik bookings

Musik under middagen skaber god stemning!

Den helt rigtige musik under maden sikrer den gode stemning for dig og dine gæster – og faktisk viser forskning også, at den rigtige musik får dig til at nyde måltidet endnu mere. De musikere, som spiller musik under maden, er lige så meget på ‘arbejde’, som dem der spiller party music, mens folk danser. Musikken skal tilpasses selskabet, følge stemningen og festens forløb.

Mange begår den fejl, at de sætter en playliste på i baggrunden under maden, men her kan der opstå mange problemer. For det første skal musikken stoppes og startes, hver gang der kommer et indslag. For det andet stiller det enormt store krav til personen som designer playlisten – han eller hun skal tilgodese mange forskellige mennesker og deres smag. Derudover er en playliste på diverse streamingtjenester ikke tilpasset i lydstyrke fra sang til sang. Det vil sige, at én sang kan blive spillet virkeligt højt, hvorefter man skal hen og skrue ned. Den næste sang kan være indspillet med højere volume – og her skal man igen hen og skrue op.

Når du skal booke loungemusik eller andet musik i baggrunden, er vores bedste råd, at du skal vælge professionelle musikere. På den måde er du sikker på at have booket nogle musikere, som har forståelse for at holde musikken på det rigtige niveau, har tilpasset repertoiret til begivenheden og er løsningsorienterede og dermed gode til at koordinere på selve dagen i forbindelse med andre indslag, taler og så videre.

Contact us for a chat about your upcoming event!

  Musiker eller band til lounge?

  Under middagen booker vi tit solomusikere eller en duo. En til to musikere er nemlig helt perfekt til at tilføje nogle gode bløde og lækre toner under maden. Her bliver der spillet evergreens, viser, pop, soul og typisk også jazz – alt afhængig af, hvad for en fest, du planlægger, og hvad dine ønsker er til musikken. 

  Til reception/lounge anbefaler vi ofte en trio eller kvartet, da det musikken her gerne må fylde lidt mere end under middagen, da folk ikke skal sidde og spise imens. En kvartet giver mulighed for en trommeslager – og det kan være den rigtige løsning for dig, hvis du ønsker en lidt mere groovy og rytmisk musik – måske som overgang til, at I alle sammen skal danse? Vi booker rigtig meget lækker jazz musik for reception, da jazzen er perfekt til at ligge i baggrunden og tilføje god stemning til eventet uden at fylde for meget. Samtidig er jazzen lidt mere eksotisk og cool end det meste andet baggrundsmusik.

  En stor fornøjelse

  Musikerne holdt sig i baggrunden og tilpassede lydniveauet, så man sagtens kunne tale sammen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at booke musik gennem Limunt. Musikerne havde en fornemmelse for både repertoire og for, hvor højt de skulle spille. Det er sjældent. Mange tak, det var en stor fornøjelse!

  Rikke / Private event

  God opvarmning til fest!

  Musikerne ramte plet i balancegangen mellem at være i baggrunden og alligevel levere et interessant og varieret repertoire som optakt til en fest. De får alle mine varmeste anbefalinger.

  Nanna / Private event

  Behagelig baggrundsmusik

  Meget behagelig baggrundsmusik, der passede til anledningen. Ros ? også fra gæsterne ? til musikken!

  Peter / Private event

  Book professionel live baggrundsmusik, middagsmusik og loungemusik 

  Vælger du at booke loungemusik gennem Limunt kommer du i kontakt med en af vores bookere, som har erfaring med at udvælge de helt rigtige musikere til at spille musik til middagen, receptionen eller lounge. Det er nemlig tit ikke de samme musikere, som vi booker, når folk eftersøger a band, som kan komme ‘ud over scenekanten’ og få folk til at danse hele natten.

  Lad dig inspirere af videoer og fotos på denne side og kontakt os, hvorefter en booker fra vores team af eksperter er klar til at rådgive dig, og hjælpe dig i mål med den baggrundsmusik, som passer allerbedst til dit event og dine ønsker.

  Ved at booke loungemusik gennem Limunt får du en samarbejdspartner som booker musik til mere end 300 events årligt. Vi har erfaringer med at finde den helt rigtige musik til både private and firmaevents. Vi har musikere i hele landet, som er perfekt til at spille baggrundsmusik, der passer til lounge eller til under maden.

  Uanset hvilken slags loungemusik du ønsker dig, kan vi hjælpe dig i mål med den rigtige booking.

  Kontakt Limunt på telefon +45 40 71 14 57, på email info@limunt.com eller direkte her på siden!

  Hvad er prisen for at booke loungemusik?

  Many of our customers ask how much it costs to book live music. A lot of factors come into play such as the number of musicians, playing time, transport, time, date, schedule and much more. Below you can see where Limunt's prices start from, as well as find answers to the most frequently asked questions.

  Hvad koster det at booke loungemusik?

  The price starts from 4000 DKK incl. VAT.

  How far in advance is it recommended to book music?

  It is recommended to book as early as possible if you have a very specific request for the music. This gives you the opportunity to consider the various options. We often get requests for music several years in the future. However, due to our large roster of musicians, we are also able to handle many last-minute requests with a few days' notice. Contact us for a no obligation quote today!

  Hvor meget fylder lounge musik til private events?

  For a single musician we recommend at least 2 x 2 meters, for a band we recommend at least 3 x 4 meters. Remember to have an electrical outlet nearby and a roof if the event is held outdoors.

  Get help booking the right music!

  Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

   Get help booking the right music!

   Choosing the best music for your upcoming event can be difficult, as several factors come into play. Reach out to our team of experts who are on the phone to give you no-obligation advice. Tell us about your event - and we'll tailor a musical solution that's just right for you!

    How does it work?

    1

    Contact us

    Tell us about your event, your wishes for the music and other relevant info.

    2

    Offer & Contract

    You receive an offer. If you are satisfied, we choose the perfect musicians for your party and ask you to approve a contract.

    3

    The music is playing!

    Everything is in place! Relax and enjoy the great music at your party!