Book koncerter på bibliotek!

Limunt arrangerer koncerter for kulturhuse, museer, på festivaler, på skoler og åbner nu op for at afhjælpe landets biblioteker med at arrangere og afvikle koncerttilbud med fokus på diversitet, publikumsinddragelse og formidling – målrettet forskellige brugergrupper.

I Limunt mener vi at biblioteket er et helt essentielt sted for borgere at mødes i 2023. Udover udlån skabes der oplevelser, talks, værksteder – og derudover har mange biblioteker fået funktionen af kulturhuse, borgerservice osv. er det et ideelt sted at skabe samhørighed, kulturelle oplevelser og formidling. I samarbejder med danske biblioteker tilbyder vi nu et samarbejde, hvor vi i fællesskab planlægge koncerterne mht. tidspunkt, indhold, lokation osv. så de matcher netop jeres behov.

Lassen Sie sich von dieser Seite inspirieren und Erreichen Sie uns til vores team af eksperter, der sidder klar til at rådgive dig. Limunt booker musik til mere end 300 events og koncerter årligt. Vores kartotek af mere end 500 danske talenter giver os en unik mulighed for at matche de helt rigtige musikere til hvert enkelt job. Vi prioriterer den lokale forankring, hvor det er muligt. Dette gør vi for at styrke de lokale forhold mellem artister og borgere. Samtidig er det med til at skabe en så bæredygtig og grøn koncertvirksomhed som muligt – ved at undgå unødvendige transport. 

Beliebte Jazz-Buchungen

buchen Sie eine Sängerin Sängerin und Gitarristin Sängerin, die Gitarre spielt und singt Sängerin für Veranstaltungen und Partys
duo saxofon og guitar jazzduo live jazz booking fed musik velklædt
klassisches konzert geige bratsche viola cello dänische klassische musik filmmusik klassische musiker klassisches konzert aufführung bibliotek kulturhus
geiger schweden dänemark buchen live musik bester geiger für partys
Pianist Flügel live für Partys Klavier Klaviermusik für Events Event Eventmusik Klavier für Partys

Live musik på bibliotek – hvorfor?

Bibliotekers rolle, status og betydningen er i konstant forandring. Bibliotekerne skal afspejle nutidens kultur, litteratur og informationsformidling, mens kravene til dem øges med digitaliseringen. Mange oplever et mindre fokus på de fysiske rammer, de mange bøger og genstande, som bibliotekerne har til rådighed. Samtidig øges kravet om brugerinvolvering og mange biblioteker er i en konstant overvejelse om hvordan de bedst kan åbne dørene, inspirere deres brugere, vise bibliotekets rammer frem i en ny kontekst og samtidig opretholde deres interesse og loyalitet over for bibliotekets tilbud.

Vi ønsker at indgå i en dialog med det enkelte bibliotek for at afklare behovet. Derefter indgår vi et partnerskab om planlægning af koncerter, hvor der indtænkes hvad koncertoplevelser formål skal være – f.eks. ved at fokusere på en bestemt genre eller kunstner som biblioteket prioriterer denne måned.

Booker du livemusik på biblioteket gennem Limunt er du med til at etablere samskabende kreativitet, optimere værtskabet i rummet, formidle og bruge de mange forskellige dimensioner i musik, sætte fokus på jeres musikafdeling og samtidig inddrager vigtigheden af dannelse og viden med fælles oplevelser.

Vi arrangerer musikalske arrangementer, hvor eksempelvis en kunstner eller en historisk periode eller en musikgenre er i fokus. Vi sætter fokus på musikken som fremstår i litterære værker, og skaber foredragskoncerter med udgangspunkt i musikreferencerne. Med dette ønsker vi at skabe en kobling mellem den musikalske oplevelse og det litterære univers.

Populære musikbookings på biblioteker

Under udvikling! Kontakt os på booking@limunt.com hvis du vil have et konkret oplæg målrettet netop jeres bibliotek.

Morgensang på biblioteket

Udover konkrete koncerter har vi i Limunt arrangeret og afviklet morgensang for virksomheder, kommuner og kommunale institutioner. Vi ønsker nu at implementere det hos bibliotekerne. Morgensangen tager udgangspunkt i danske klassikere fra de bedste danske musikere og bands gennem tiden – og appellerer bredt til flere generationer. Vores store katalog af musikere i hele landet indeholder en hel del sangere, som også kan akkompagnere sig selv på klaver eller guitar.

Til morgensang på bibliotekerne bliver hvert bibliotek matchet med en musiker som vil være jeres faste morgensang-vært. Morgensangen kan planlægges ugentligt, hver 14. dag eller månedligt og vil typisk placeres ved bibliotekets åbning eller om formiddagen. Sammen hylder vi den danske sangskat – og alle sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med. Hver fugl synger med eget næb – det eneste som er vigtigt er sangglæden, det gode humør og lysten til at synge sammen. Borgerne mødes typisk rundt om klaveret og synger sange fra højskolesangbogen, den danske sangskat, evergreens og nyere danske sange.

Morgensangen skaber fællesskab på tværs af generationer og bidrager til en fælles forståelse af dansk musik i fortid, nutid og fremtid.

Vælger du at bruge Limunt som koncertarrangør på jeres lokale bibliotek er du med til at støtte upcoming og etablerede musiktalenters bæredygtige arbejdsliv. Samtidig matcher vi dig med den helt rigtige musikere, der kan løfte opgaven og være den samlende faktor som gør det muligt at give mange borgere en fælles sangoplevelse.

Repertoire: Populære morgensange til fællessang

Top 10 danske morgensange

 1. Ave Maria - Franz Schubert
 2. Det Er Idag Et Vejr
 3. Den Blå Anemone
 4. Mögen Engel dich begleiten
 5. Godmorgen Lille Land
 6. Das wünsch ich sehr
 7. Lysets Engel Går Med Glans
 8. Lyse Nætter
 9. Das wünsch ich sehr
 10. Büroklammern
Band Live-Musik im Freien Jazz Musikerinnen Konzert im Freien Konzert im Park Jazzband Gitarre Saxophon Kontrabass

Kontaktieren Sie uns für ein unverbindliches Gespräch über Ihre bevorstehende Veranstaltung!

  Hvad med teknikken, afviklingen, pressemateriale osv?

  Det kan være en stressende og uoverskuelig opgave for personalet på det enkle bibliotek at agere koncertafviklere og teknikere på selve dagen. Selvom man er en dygtig bibliotekar, musikbibliotekar eller lignende betyder det ikke at man er den dygtigste koncertarrangør. Samtidig skal kerneopgaven i arbejdet løses – på samme tid med at forskellige events skal afvikles.

  Booker du koncerterne gennem Limunt hjælper vi med teknikken, pressemateriale og vurderer fra koncert til koncert om der skal bookes ekstern lyd ind eller om musikerens eget anlæg er passende for selve lokationen og den enkelte performance. Vælger I Limunt som samarbejdspartner til koncertbooking vil du altid have et professionelt mellemled som agerer pragmatiske og er samarbejdsvillige. Vi formidler årligt mere end 300 koncerter og afhjælper kommunikationen mellem mange forskellige kundetyper og artisterne.

  Limunt har en roster på mere end 500 danske talenter. Vi prioriterer den lokale forankring, hvor det er muligt. Dette gør vi for at styrke de lokale forhold mellem artister og borgere – men også for at skabe en så bæredygtig og grøn koncertvirksomhed som muligt – ved at undgå unødvendige transport.

  Tolle Atmosphäre!

  Limunt lieferte die beste Live-Musik für unser Sommerfest. Ein akustisches Trio mit einer Sängerin, einem Gitarristen und einem Bassisten sorgte für eine fantastische Atmosphäre. Viele Leute kamen danach und sprachen über den großartigen Bossa-Nova-Jazz und die talentierten Musiker. Die Musik kam wirklich gut an. Vielen Dank für einen tollen Abend bei Sonnenschein!

  Nanna / Firmenveranstaltung

  Genau das Richtige!

  Die Musik war wirklich gut und genau richtig für die Stimmung. Die Leute fanden es super cool und es war ein wirklich guter Stimmungsmacher für unsere Mitarbeiterveranstaltung.

  David / Firmenveranstaltung

  Volle Zufriedenheit!

  Es war fantastisch, schöne Bossa-Musik, dargeboten von einigen talentierten und lächelnden jungen Leuten bei unserem Sommermittagessen. Volle Zufriedenheit von hier!

  Ingelise / Firmenveranstaltung

  Book musik på bibliotek

  Der er mange muligheder for livemusik og koncertoplevelser på bibliotekerne. Rammerne er oftest helt ideelle for fælles musikalske oplevelser. Som bibliotekar, musikbibliotekar eller eventplanner på et bibliotek kan det være svært at gennemskue de mange musikalske tilbud, udbud og samtidig afgøre om hver enkelt musiker eller band matcher jeres sted? Hvordan kan du være sikker på, at musikerne kan levere varen? Hvor lang tid forinden skal man booke musikken? Men vigtigst af alt – det kan være svært for de fleste at bedømme musikernes niveau udfra en kort tekst, et foto eller en skramlet optagelse fra øvelokalet. 

  Her kommer vi ind. Vi har gjort det nemt for dig. Vi har samlet Danmarks dygtigste  musikere og bands. Booker du musik til dit lokale bibliotek gennem Limunt garanterer vi, at du ikke fortryder. Når du kontakter os får fat i en af vores dygtige bookere, som skal høre lidt om din situation, jeres bibliotek, jeres udbud af aktiviteter osv. Derefter kommer vi med gratis råd og et par konkrete bud på live musik til dig. Vi booker årligt live musik til mange koncerter og har siden 2016 dygtiggjort os, så vi er i stand til at matche den rigtige musik til hvert event.

  Kontakt os og få et tilbud på musik på biblioteker indenfor 24 timer! Du kan få fat på Limunt på telefon +45 40 71 14 57, per E-Mail an hallo@limunt.com oder direkt über den Chat auf dieser Seite!

  Hvad koster det at booke musik til på biblioteker?

  Viele unserer Kunden fragen, was es kostet, Live-Musik zu buchen. Dabei spielen viele Faktoren eine Rolle, wie zum Beispiel die Anzahl der Musiker, die Spielzeit, der Transport, die Uhrzeit, das Datum, der Zeitplan und vieles mehr. Unten sehen Sie, wo die Preise von Limunt beginnen und finden Antworten auf die am häufigsten gestellten Fragen.

  Die Preise beginnen bei 500 Euro inkl. MwSt.

  Det anbefales at booke i så god tid som mulig, hvis du har et helt specifikt ønske til musikken. Det giver dig mulighed for at overveje de forskellige muligheder. Vi anbefaler dog at vi i fællesskab planlægger et helt års koncerter af gangen, så I i god tid kan lave pressearbejde og planlægge året. Kontaktieren Sie uns um noch heute ein unverbindliches Angebot zu erhalten!

  Wir empfehlen eine Mindestgröße von 3 x 3 Metern. Denken Sie an eine Steckdose in unmittelbarer Nähe und eine Überdachung, wenn die Veranstaltung im Freien stattfindet.

  Lassen Sie sich beim Buchen der richtigen Musik helfen!

  Die Wahl der besten Musik für Ihre bevorstehende Veranstaltung kann schwierig sein, da es viele Faktoren zu berücksichtigen gibt. Wenden Sie sich an unser Expertenteam, das Sie telefonisch und unverbindlich berät. Erzählen Sie uns von Ihrer Veranstaltung, und wir werden eine musikalische Lösung finden, die Ihren Bedürfnissen entspricht!

   Lassen Sie sich beim Buchen der richtigen Musik helfen!

   Die Auswahl der optimalen Musik für Ihre bevorstehende Veranstaltung kann herausfordernd sein, da es viele Faktoren zu beachten gibt. Wenden Sie sich an unser Expertenteam, das Ihnen telefonisch und unverbindlich zur Seite steht. Teilen Sie uns die Details Ihrer Veranstaltung mit, und wir werden eine maßgeschneiderte musikalische Lösung finden, die Ihren Anforderungen gerecht wird!

    Wie funktioniert´s?

    1

    Kontaktieren Sie uns

    Erzählen Sie uns von Ihrer Veranstaltung, Ihren Musikwünschen und anderen relevanten Informationen.

    2

    Angebot & Vertrag

    Sie erhalten ein Angebot. Wenn Sie zufrieden sind, wählen wir die perfekten Musiker für Ihre Feier aus und bitten Sie, einem Vertrag zuzustimmen.

    3

    Die Musik spielt!

    Alles ist bereit! Entspannen Sie sich und genießen Sie die großartige Musik auf Ihrer Feier!