Boka musik till evenemang

Planerar du ett event och funderar på om du ska boka livemusik? Många väljer att boka ett band eller en musiker under planeringen av olika typer av evenemang. Musiken är nämligen den perfekta underhållningen för ett evenemang, eftersom den samlar gästerna till en gemensam upplevelse. Men många är förvirrade och vet inte var de ska börja. Ska de boka ett band eller en musiker? Vilken genre och stil passar bäst för just ditt evenemang? Limunt har gjort det lätt för dig att välja rätt musik.

Klicka på den typ av evenemang här nedanför som du planerar – eller gå direkt till menyalternativen band eller musiker för att läsa mer om den musik vi erbjuder i Limunt.

Skapa ett unikt event med livemusik och ge dina gäster en upplevelse

Du är ansvarig för att planera ett evenemang och funderar på om det är en bra idé att boka in lite musik. Livemusik för evenemang är oftast bokad vid den tidpunkt då arrangören har kollat var evenemanget ska hållas – och kanske även har bestämt mat och dryck. Musik för festevenemang kan bidra till att skapa den speciella atmosfär som ditt evenemang bör representera. Du har säkert funderat på hur du ska inreda, vilken typ av mat och dryck du ska servera. Nu är det dags att boka livemusik! Konkreta exempel på musik för ett liveevenemang kan vara: julmusik för julfest, romantisk musik för bröllop eller sommarjazz för sommarlunch. Med andra ord evenemang där musiken är en viktig del av hela festen, eftersom den bidrar till den stämning som byggs upp kring evenemanget.
Det kan också vara ett annorlunda liveevenemang, där musiken står ensam och ska skapa festen eller den goda stämningen – tillsammans med dig och dina gäster förstås. Här kan till exempel nämnas festbandet för den snabbt planerade födelsedagen, jazzbandet för det annars lite anonymt mottagandet eller det korta och vackra inslaget, sjungit av en sångerska mellan två rätter för en kanske ganska långrandig middag. I alla dessa tre exempel är musiken också en oumbärlig och viktig ingrediens i själva festen – och något som man helst inte vill vara utan.
På så sätt kan livemusik både bidra till den röda tråden i evenemanget – men också ge ett lite anonymt evenemang ett stort lyft och skapa bra upplevelser för dig och dina gäster

Planering av evenemang för företag

Många företag vill skapa bra eventupplevelser för sina medarbetare – både på företagets märkesdagar men också för mer informella eftermiddagskonserter, medarbetararrangemang och givetvis för traditionella festevent som julfest och sommarfest.

Vid planering av ett företagsevent väljer många att boka livemusik, eftersom musiken är en bra inkluderande upplevelse för kollegor i många olika branscher och åldersgrupper. Lyckas du boka den perfekta musiken för dina kollegor och dig själv, kommer festen att minnas lång tid efter att den sista medarbetaren har gått hem. Musik som underhållning på ett event ger er nämligen en gemensam och underhållande föreställning att samlas kring – oavsett hur varje deltagare väljer att njuta av den.

Men för de flesta företag kan det vara utmanande att välja rätt livemusik. Man kan ju boka allt från en pianist som spelar under maten, en jazztrio till mottagningen, klassisk musik till jubileet eller ett stort partyband som ska få många hundra kollegor att dansa. Lyckligtvis har vi gjort det enkelt för dig att välja. På Limunt erbjuder vi gratis rådgivning och ett åtagande-fri erbjudande specifikt riktat mot ert företag. Kontakta oss och hör mer om möjligheten att boka musik som underhållning till det kommande arrangemanget på din arbetsplats.

Underhållning för event: Livemusik är för alla!

Som värd för ett event eller en fest finns det många saker att tänka på. Även när det gäller den specifika genomförandet av eventet kan man ha en lite osäker känsla för om den typ av underhållning man har bokat kommer att falla i god jord hos alla gäster. Vill du ha lugn i magen inför festen så att du kan slappna av och själv få ta del av festen? Då rekommenderar vi att du bokar en musiker eller ett band och låter andra planera underhållningen, så att du tryggt kan vara med på festen och själv få en bra upplevelse.

Om du bokar rätt musiker eller band är du garanterad att alla har roligt och skrattar. Livemusik kan man nämligen både lyssna på och samtidigt se på – och det är en njutning att observera professionella musiker göra det de är bäst på. När du ska boka eventunderhållning rekommenderar vi därför att du bör överväga att inkludera livemusik som en av möjligheterna, eftersom du faktiskt – med rätt samarbetspartner – som kan ordna de bästa musikerna – inte kan välja fel.

Boka musikarrangemang hos Limunt

Oavsett vilken roll musiken ska spela, och vilken typ av eventupplevelser du är ute efter, rekommenderar vi att du bokar musiken genom en professionell bokningsbyrå som Limunt. På så sätt kommer du att vara i försprång med många fällor, och du får rådgivning för att välja rätt.

Limunt är den enda danska musikeventföretaget som erbjuder ett så unikt och stort utbud av musikaliska talanger. Vi har knutit till oss mer än 500 musiker i hela Danmark som vi bokar för att spela musik på mer än 300 event årligen. Vi kan erbjuda det bästa inom branschen, både när det gäller festmusik, solomusiker, jazz, klassisk musik, loungemusik och mycket mer.

När du kontaktar oss, kommer du att sättas i kontakt med en av våra duktiga bokare som ska höra lite mer om eventet du planerar. När du har berättat om dina önskningar och förväntningar på musiken, får du ett obundet erbjudande på livemusik till eventet. Vårt förslag innehåller vanligtvis lite olika lösningar, så vi säkerställer att det finns något för alla smaker och alla budgetar.

Kontakta Limunt på telefon 40 71 14 57, e-post info@limunt.com eller direkt här på sidan!

Boka nu!

Att boka musik har aldrig varit enklare!

Berätta för oss om ditt evenemang – så gör vi allt det tunga arbetet och hittar de rätta musikerna för dig! Nå ut till vårt team av experter som sitter redo för att ge dig oberoende rådgivning!

BOok nu

Booking af musik har aldrig været nemmere!

Fortæl os om dit event – så gør vi alt benarbejdet og finder de rigtige musikere til dig! Ræk ud til vores hold af eksperter, som sidder klar til uforpligtende at rådgive dig!

BOok nu